LUKUVUOSI 17-18

Tee kuva häpeästä, katkeruudesta, syyllisyydestä tai muusta joka kuvaa negatiivistä tunnetilaa. Toteuta teoksesi grafiikan menetelmiä käyttäen.

Muokkaa kauhu- tai scifielokuvan juliste Art noveau -tyyliä käyttäen uudeksi kuvaksi. Muuttaako tyylimuutos kuva-aihetta?

samalle-viivalle-ohjeet-1

Osallistuminen Samalle viivalle -kilpailuun.

Opiskelijamme (2) saavuttivat kunniamaininnan Samalle viivalle -kuvataidekilpailussa valokuvateoksellaan. Tuomariston mukaan kilpailun taso oli korkea: ”työt olivat visuaalisesti vaikuttavia ja käsittelivät eriarvoisuutta oivaltavasti eri näkökulmista.” Tässä raadin perustelut opiskelijoidemme työstä:

”Valokuva on vaikea muoto viestiä. NN ja NN tekevät yhdellä kuvalla selväksi, miten erilaisia ihmisiä Suomessa on ja kuinka tasa-arvo on kaikkien yhteinen asia. Kuva on yksinkertaisuudessaan tehokas.”

Voittajan valinneeseen raatiin kuuluivat tubettaja Joona Hellman, sarjakuvataiteilija Pertti Jarla, mediatutkija Veijo Hietala (Turun yliopisto), professori Mikko Niemelä (TITA-hanke), projektikoordinaattori Laura Sistonen (TITA-hanke), varapuheenjohtaja Jari Järvenpää (Allianssi), viestinnän asiantuntija Sami Suominen (Soste), tiedottaja Harriet Bruce (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos), julkaisu- ja tietopalvelupäällikkö Henrik Jussila (Kela) ja viestintäsuunnittelija Milla Ikonen (Kela).

Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *